Isolatieglas Hr++

Een waardestijging van jouw woning

Mocht je echter een oudere woning hebben die nog steeds voorzien is van enkel glas dan is het verstandig om nu te kiezen voor dubbelglas (minimaal HR++). Want dit bespaart jou namelijk op de stookkosten, waarbij je je investering vaak al in enkele jaren hebt terugverdiend. Tegenwoordig hebben de meeste woningen al isolerende ramen.

Daarnaast betekent een investering in glasisolatie een waardestijging van jouw woning en ben je qua energieverbruik minder belastend voor het milieu. Voorts zijn er nog een aantal andere belangrijke voordelen dat isolatieglas biedt: de geluidswerende werking, is minder inbraakgevoelig en daarbij ervaar je gewoonweg meer comfort in huis. De temperatuur blijft in de winter beter behouden en in de zomer houdt het glas de woning koeler.

Genoeg reden dus om isolerend glas te overwegen wanneer jouw woning hier nog niet van voorzien is. Te meer er nog steeds wel landelijke en regionale subsidieregelingen bestaan die de totale kosten behoorlijk kunnen beperken.

hr++

HR++ glas

HR++ glas is tegenwoordig de standaard en kiezen veel woningeigenaren voor dit type dubbel glas. De voornaamste reden hiervoor is de prijs-kwaliteitverhouding. Deze is het meest optimale bij HR++ glas en krijg je dus echt waar voor je geld, waarbij je ook een groot deel van het warmteverlies in huis tegen kunt gaan. In vergelijking met normaal glas is de woning 2,5 keer beter geïsoleerd.

De gemiddelde kosten van HR++ glas liggen rond de €79 euro per vierkante meter, exclusief installatie.

De voordelen van HR++ isolatieglas

 

  • Er is beperkt warmteverlies
  • Het bespaart energiekosten
  • Het heeft een extra zonwerende optie

Glasservice Den Haag heeft scherpe prijzen en veel voordelen in korte tijd leverbaar.

Wat kost HR++ met/zonder subsidie? Wilt u verblijvende gratis offerte? Neem contact met ons. U kunt ook gerust bellen.