Zoeken naar:

Stookkosten

Door te kiezen voor glasisolatie verliest je woning minder snel warmte. En minder warmteverlies betekent automatisch minder stookkosten. Daarnaast blijft je woning dankzij isolerend glas in de zomer een stuk koeler. Ook dat is een groot voordeel en kan dit jou de nodige kosten schelen. Je hoeft immers minder gebruik te maken van de airconditioning of van ventilatoren.

Verbeterd wooncomfort

Isolatieglas biedt naast energiebesparing ook meer comfort in jouw woning. Zo heb je geen last meer van kille ramen die kou afstralen en is er minder tocht in de kamers. Ook zul je minder of zelfs helemaal geen last meer hebben van condens op de ramen en heeft isolatieglas een geluiddempende werking. Zeker wanneer je in een drukke omgeving woont, zul je merken dat je beduidend minder geluidsoverlast zult ervaren. Dit alles leidt tot een verbeterde wooncomfort natuurlijk.

Milieu

Doordat je kunt besparen op het energieverbruik, betekent dat jouw woning minder belastend is voor het milieu. Energieverbruik betekent immers CO2-uitstoot, hetgeen wat klimaatverandering in de hand werkt.

Inbraakwerend

Logischerwijs is dubbelglas voor inbrekers een grotere drempel dan enkel glas. Het ‘ruitje intikken’ om binnen te komen wordt er niet bepaald makkelijker op wanneer jij je woning hebt voorzien van dikker en dus sterker glas.

Waardestijging van je woning

Wanneer je in dubbelglas investeert, komt deze investering in het geheel terug in de meerwaarde van de woning! Los van alle bovengenoemde voordelen zijn de kosten dus indirect gedekt.

Deze website gebruikt vriendelijke Cookie\'s Zoals Google Analystic Adsense